LezloveVideo Group
Home
Login Member List
LezloveVideo Group   » Knowledge Base / FAQ   » Forum Issues & Technical Questions   » Why am I suddenly being vetted...  
Welcome Guest ( Login )

Why am I suddenly being vetted?
Author
Message
Posted 4/2/2014 7:55 PM


Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: Yesterday @ 4:00 PM
Posts: 941
The last couple of times I've tried to post, I'm being told my posts need to pass the moderator test before being allowed. This after being a member of this board for 3 or 4 years with 391 posts and a "Supreme Being" designation!

Anyone else having this problem recently?
IP Logged
This member is offline.
Posted 4/2/2014 7:59 PM


Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: Yesterday @ 4:00 PM
Posts: 941
Bump to Active Topics.
IP Logged
This member is offline.
CLW 
Posted 4/2/2014 8:42 PM


Forum Administrator
Forum Administrator

Group: Advanced Members
Active: 7/28/2015
Posts: 200
Some sections of the forum always require moderator approval to post in, specifically Announcements, Pic Posts & Links, and Buy/Sell.


CLW
lezlovevideo.com

IP Logged
This member is offline.
Posted 4/3/2014 10:46 AM


Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: Yesterday @ 4:00 PM
Posts: 941
Quote: Some sections of the forum always require moderator approval to post in, specifically Announcements, Pic Posts & Links, and Buy/Sell.

It was in the "Pic Posts and Links" forum, CLW. No problems in this forum, though.

IP Logged
This member is offline.
Posted 4/3/2014 8:32 PM


Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: 10/13/2018
Posts: 5,760
Don't believe them, Ignatz: It's an NSA plot, I tell ya. NSA!
IP Logged
This member is offline.
Posted 4/4/2014 11:09 AM


Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: Yesterday @ 4:00 PM
Posts: 941
You're probably right, Aristide!
IP Logged
This member is offline.
Posted 5/7/2014 3:33 AM
Supreme Being
Supreme Being

Group: Forum Members
Active: Yesterday @ 2:41 AM
Posts: 960
Same here... I have switched recently to a different browser from IE and cannot post pictures any more ( even attachment just show browse ... the stuff is NOT on my computer), I need to re log every time and also am being moderated all of the sudden... Is it me? or something changed.

FYI even spell check button is gone

IP Logged
This member is offline.
Showing page 1 of 1 - 7 messages found
« Next Oldest :: Next Newest »


Design & Architecture © 2004 SMG Video, Inc | Terms & Conditions | All rights reserved.